مرغ رستورانی: سفری در طعمها از دریچه نی نی سایت
مرغ رستورانی، غذای محبوبی که همیشه هوسش به سر داریم! اما کدوم رستوران بهتره؟ مرغش چطوری مزه دار شده؟ اینها سوالاتی هستن که خیلی از ما قبل از سفارش پرسیدیم. برای همین، گشتی توی نی نی سایت زدیم و 28 تا از تجربیات مامانها و کاربرها رو خلاصه کردیم تا یه راهنمای جمع و جور داشته باشیم:

تو این پست، نکات مهم از نظر نی نی سایتیها در مورد طعم، کیفیت، قیمت و نکات خاص هر رستوران رو براتون آوردیم. پس با ما همراه باشید!
- ✔طعم و مزه: طعم ادویه، تازگی مرغ، میزان چربی
- ✔سرویس دهی: سرعت تحویل، رفتار پرسنل، امکان سفارش آنلاین
- ✔رستوران X: مرغش خیلی چرب بود!
- ✔رستوران Y: ادویه هاش خیلی تنده!
- ✔رستوران Z: همیشه مرغ تازه داره!
- ✔رستوران A: قیمت هاش نسبت به حجمش بالاست.
- ✔مرغ بریان فلان جا: گوشتش خیلی لطیفه و آبداره.
- ✔رستوران ب: سیب زمینی هاش کنار مرغ خیلی خوشمزه است.
- ✔مرغ سوخاری . . . : خیلی تند و تیز بود، برای بچه ها مناسب نیست.
- ✔مرغ ذغالی . . . : بوی دود خیلی زیادی داشت.
- ✔رستوران ج: سس سیرشون عالیه!
- ✔رستوران د: بسته بندی شون خیلی شیک و بهداشتی بود.
- ✔یکی از کاربرا: من همیشه از رستوران . . . سفارش میدم، راضی ام.
- ✔یه مامان دیگه: به نظرم رستوران . . . خیلی گرون فروشه.
- ✔نظر یه نفر: مرغ رستوران . . . خیلی دیر حاضر میشه.
- ✔یه پیشنهاد: بهتره قبل از سفارش، نظرات بقیه رو بخونید.
- ✔یه تجربه: من مرغ رستوران . . . رو دوست نداشتم، خیلی خشک بود.
- ✔رستوران ه: پیک هاشون خیلی مودب بودن.
- ✔رستوران و: تنوع منوشون خیلی کمه.
- ✔رستوران ق: سالاد کلمشون کنار مرغ خیلی خوشمزه است.
- ✔رستوران ل: محیط رستوران خیلی شلوغ و پرسروصدا بود.
- ✔رستوران م: مرغشون بوی زُخم میداد.
- ✔رستوران ن: همیشه تخفیف های خوبی برای مرغ رستورانی دارند.
- ✔رستوران س: بسته بندی هاشون مناسب بیرون بر نیست.
- ✔رستوران ع: مرغشون خیلی سریع آماده میشه.
- ✔رستوران ف: پرسنلشون خیلی بی حوصله هستند.
نوش جان!
مرغ رستورانی: خلاصه تجربیات نی نی سایتیها
راز و رمز یک مرغ بریانی خوشمزه: از زبان کاربران نی نی سایت
بعد از یک جستجوی مفصل در نی نی سایت و خوندن نظرات مامانهای باتجربه، یه عالمه نکته کلیدی در مورد تهیه مرغ رستورانی خوشمزه پیدا کردم.خلاصه این تجربیات رو اینجا براتون جمعآوری کردم:۱.بهرهگیری از مرغ با وزن مناسب (نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچیک) کلید اصلیه.مرغ متوسط بهترین انتخابه.۲.مزهدار کردن مرغ حداقل از چند ساعت قبل (حتی یک شب قبل) طعمش رو عالی میکنه.۳.برای مزهدار کردن از ترکیب پیاز، سیر، آبلیمو، روغن زیتون، نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا استفاده کنید.۴.بعضیها اضافه کردن کمی زعفران دم کرده به مرینت رو پیشنهاد میکنند برای خوشرنگ شدن مرغ.
۵.
توی شکم مرغ رو با سیبزمینی، پیاز و فلفل دلمهای پر کنید تا طعمش بهتر بشه.۶.برای جلوگیری از خشک شدن مرغ، حتماً روش رو با فویل بپوشونید و بعد بزارید توی فر.
روش پخت مرغ رستورانی: از فر تا هواپز!
۷. دمای مناسب فر برای پخت مرغ ۱۸۰ درجه سانتیگراده. ۸. مدت زمان پخت بستگی به وزن مرغ داره، اما معمولاً بین ۱.۵ تا ۲ ساعت طول میکشه. ۹. نیم ساعت آخر پخت، فویل رو بردارید تا مرغ حسابی برشته بشه. ۱۰. بعضی از کاربران نی نی سایت، پخت مرغ در هواپز رو هم پیشنهاد دادن. با دمای ۱۶۰ درجه و زمان حدوداً یک ساعت. ۱۱. برای اینکه مرغ طعم دودی بگیره، میتونید یک تیکه زغال رو داغ کنید و داخل فویل بزارید و کنار مرغ قرار بدید. ۱۲. قبل از سرو کردن مرغ، اجازه بدید کمی خنک بشه تا آبش حفظ بشه و خشک نشه. ۱۳. برای سس مرغ، میتونید از آب مرغ، کره، آرد و ادویه استفاده کنید.
نکات طلایی برای داشتن مرغ بریانی نرم و آبدار
۱۴. برای اینکه مرغ نرم و آبدار بشه، میتونید قبل از پخت، اون رو توی آب نمک بخوابونید. ۱۵. موقع پخت، چند بار از آب مرغ روی مرغ بریزید تا خشک نشه. ۱۶. بعضیها بهرهگیری از آب نارنج یا آب انار رو برای مزهدار کردن مرغ پیشنهاد میکنند. ۱۷. اضافه کردن کمی سس سویا به مرینت هم طعم جالبی به مرغ میده. ۱۸. اگر میخواید مرغتون خیلی خوشرنگ بشه، میتونید در آخر پخت، کمی کره آب شده روی اون بمالید. ۱۹. برای اینکه سیبزمینیهای دور مرغ خوشمزهتر بشن، اونها رو هم با ادویههای مرغ مزهدار کنید.
اشتباهات رایج در پخت مرغ رستورانی (و راه حلها!)
۲۰. خشک شدن مرغ: بهرهگیری از فویل و مرطوب نگه داشتن مرغ با آب مرغ. ۲۱. سوختن مرغ: تنظیم دمای مناسب فر و چک کردن مرتب مرغ. ۲۲. بیمزه شدن مرغ: مزهدار کردن کافی مرغ از قبل. ۲۳. نپختن داخل مرغ: بهرهگیری از حرارت ملایم و زمان کافی برای پخت. ۲۴. سفت شدن پوست مرغ: چرب کردن پوست مرغ قبل از پخت.
ایده های خلاقانه برای طعم دار کردن مرغ رستورانی
۲۵. بهرهگیری از طعم دهنده های تندوری برای مرغ. ۲۶. طعم دار کردن با پودر سیر و پودر پیاز. ۲۷. بهرهگیری از سبزیجات معطر تازه مثل رزماری و آویشن. ۲۸. اضافه کردن کمی عسل یا شکر قهوه ای به مرینت برای داشتن مرغی کاراملیزه.






